Български (България)Español(Spanish Formal International)English (United Kingdom)

Видео Стара Загора

alttekst

ТВ Европа Хасково

alttekst

Пресконференция

alttekst

Новини

Покана за участие в семинари за предприемачество

 

Уважаеми госпожи и господа,

 

Имате възможност да бъдете наши гости на предстоящите семинари по проект „Интегрирана услуга за предприемачи в България“, финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Проектът се изпълнява от Национална асоциация на общинските служители в България в партньорство със Сдружение на общини Горна Рибера  - Автономна област Валенсия, Испания. Подкрепящи партньори на проекта са : Българска търговско-промишлена палата, Търговско-промишлена палата – Стара Загора, Търговско-промишлена палата – Търговище, Търговско-промишлена палата - Хасково, областна администрация Враца, областни и общински администрации.

Семинарите ще се проведат : на 9.08.2012 г. от 11.00 часа в Туристическия център в гр. Търговище, на 21 август от 10.30 часа в сградата на областната администрация в гр. Хасково, на 21.08.2012 от 14.30 часа  в залата на  ТПП – Стара Загора, на 28 август от 11.00 часа в сградата на областната администрация в гр. Враца.

По време на семинарите ще се запознаете с възможностите за внедряване в България на испански опит в подкрепа на малки и средни предприятия и плановете за прилагането му на местно ниво. Испанският опит съдейства в посока развитие на нови услуги за малкия бизнес; подобряване на интеграцията и координацията на пазара на труда чрез по-ефективно професионално и социално включване на заинтересованите страни; създаване на условия и разширяване на възможностите за намиране на работа на представители на социални групи в неравностойно положение.

Събитията целят да привлекат представители на местната власт и на университети, местни агенции за развитие и бизнес центрове, предприемачи от малкия и среден бизнес, лица в неравностойно положение и търсещи заетост с интерес да се развият като предприемачи или да намерят временна или постоянна работа.

Повече за проекта  можете да намерите на сайта  www.namcb-org.bg/equal

Моля, интересуващите се фирми и граждани за участие в семинарите да се обърнат към нас на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел. 02 4830204 и на мобилен 0887 996214. Лице за връзка – Валентин Лазаров. Участието е безплатно.

  

Валентин Лазаров

Ръководител на проект „Интегрирана услуга за предприемачи в България“

 

06 август 2012 г.

/Презентация 1/

/Презентация 2/

/Презентация 3/

Filed Under:
Семинари

Новини

ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР
по проект
„ИНТЕГРИРАНА УСЛУГА ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ В БЪЛГАРИЯ“
28 и 29 юни 2012 г. – хотел Армира,
Старозагорски минерални бани

/ПРОГРАМА/

Новини

В БТПП проект Интегрирана услуга за предприемачи в България

В БТПП беше представен започващ проект Интегрирана услуга за предприемачи в България. Този проект е по ОП Развитие на човешките ресурси, като водеща организация е Националната Асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) в партньорство с Асоциация на общини от област Горна Рибера - автономна област Валенсия. До момента в страната са проведени подобни информационни срещи в градовете Враца, Габрово, Търговище, Стара Загора и Хасково, оставаше само в София. В останалите градове също бе осъществено активно партньорство с регионалните търговско-промишлени палати. На тази първа среща в София по проекта участваха със свои представители от Асоциацията на общинските служители в България (НАОСБ), от администрацията на Народно събрание, от Министерството на труда и социалната политика, на Столична община, на Областния информационен център - София и на БТПП